Logo Condor
Demo aanvragen

Webinar – Dashboards voor vastgoedbeheerders – 7 november 2024

14.10.2024

  • Krijg te zien hoe je vastgoed- en financiële data samenvoegt in één dashboard
  • Leer praktische tips hoe je deze inzichten kunt gebruiken voor het nemen van strategische beslissingen
  • Stel jouw vragen aan experts van zowel Condor als Deloitte

Webinar | Dashboards voor vastgoedbeheerders | Condor

Dashboards voor beheerders en beleggers

Om je portefeuille efficiënt te beheren is het van belang om inzicht te hebben in zowel je vastgoed gerelateerde als financiële data. Helaas staat deze informatie vaak verspreid over meerdere systemen. Het handmatig samenvoegen van deze data is vaak tijdrovend en foutgevoelig. Dit maakt het nemen van gefundeerde data gedreven beslissingen een uitdaging voor veel vastgoedbeheerders.

Als oplossing voor dit probleem, organiseren Condor en Deloitte samen een webinar waarin we demonstreren hoe je door middel van PowerBI-dashboards direct inzicht krijgt. We combineren data uit Condor en je financiële systeem, zoals Exact Online, om je een volledig en real-time beeld te geven van je vastgoedportefeuille.

Wanneer is het

  • donderdag 7 november 2024
  • 10:30 - 12:00






    Schrijf je gratis in

    Wij helpen je graag verder! Vul je gegevens in en vraag een demo aan, dan leggen we je alles uit.


     

    Vastgoed portefeuille beheren met Condor

    Dankzij de combinatie van de software van Condor en de financiële expertise van Deloitte, bieden we vastgoedbeheerders een krachtige maar eenvoudige oplossing voor het beheren van hun portefeuille. Met onze geïntegreerde aanpak bespaar je tijd, verminder je fouten én neem je beter gefundeerde beslissingen, omdat je altijd op de hoogte bent van de status van je vastgoed en financiën.