Logo Condor
Demo aanvragen

Vastgoedbeheer software neemt een vlucht: Condor breidt uit!

04.10.2024

Kwalitatief hoogwaardig vastgoed vraagt om goede exploitatie, beheer en zeker ook software. Vastgoed(beheer) en software hebben in essentie het doel om het (zakelijke) leven prettiger, effectiever, efficiënter en beter presterend te maken. Tegelijkertijd dient het eveneens te voldoen aan de wensen en eisen van stakeholders en wetgeving. Daarbij vervult het zowel een maatschappelijk als zakelijk doel.

Jeffrey de nieuwe sales manager van Condor

Commerciële versterking

Condor heeft de afgelopen vijf jaren volop geïnvesteerd in een compleet aanbod voor volledig vastgoedbeheer en exploitatie. Vanuit die aanpak groeit Condor rijkelijk én deze groei stopt niet! Onze professionals maken hét verschil. Dat is Condor! Door ons succes op commercieel én maatschappelijk vastgoed breidt Condor verder uit. Om onze (toekomstige) klanten goed te bedienen en vastgoed(beheer) een boost te geven, is per 1 oktober Jeffrey Meijerink gestart als Sales Manager bij Condor. Hierdoor is ons commerciële team op volle kracht om onze plannen en groei verder te realiseren.

Vanaf het eerste moment voel ik mij ontzettend welkom bij Condor. Condor heeft hele mooie groeiambities en plannen om deze te realiseren. Ik kijk ernaar uit om hieraan mijn bijdrage te mogen leveren en Condor verder op de kaart te zetten en zodoende een tal van organisaties te ondersteunen in alle facetten van hun vastgoedbeheer.

Door Jeffreys jarenlange commerciële ervaring met SaaS oplossingen voor het bedrijfsleven én zijn persoonlijke inbreng, is hij een geweldige aanvulling voor Condor. Met veel plezier en vertrouwen gaan wij het succes dat voor ons ligt samen aan.

Maatschappelijk vastgoed versus commercieel vastgoed

Vastgoed heeft vraagstukken en taakstellingen die sector overstijgend terugkomen. Toch kennen de verschillende sectoren ook hun eigen specifieke aspecten en accenten die vragen om een goede aanpak en een gerichte software-oplossing. Heb je een vraagstuk op het vlak van technisch beheer, wettelijke- en financiële verplichtingen óf een volledige verhuurexploitatie? Binnen de overheid, zorg, onderwijs of een commerciële aanbieder? Condor helpt graag!

De combinatie van toepassingen voor alle sectoren maakt onze software-oplossing compleet. Door de hoge mate van aanpasbaarheid, wordt de vastgoedbeheer software van Condor toepasbaar op vrijwel iedere situatie. Oók voor jouw organisatie! Wil je meer te weten komen over onze software-oplossingen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.