Logo Condor
Demo aanvragen

Condor Inspector App. Voor inspecteurs die prettiger en efficiënter willen werken.

08.09.2021

In de praktijk vinden inspecteurs het vaak onhandig om tijdens het inspecteren de waarnemingen direct uit te werken op een klein schermpje. Je hebt je handen niet vrij en het invoeren kost meer tijd dan het oplevert. De Condor Inspector App hebben we ontwikkeld in nauwe samenwerking met inspecteurs. We hebben ervoor gezorgd dat je snel en makkelijk je waarnemingen kunt doen tijdens de inspectieronde en die later op een daarvoor geschiktere plaats kunt uitwerken.

Inspecteren op plattegrond

Condor Inspectie app, eerst waarnemen daarna uitwerken

De Condor Inspector App biedt groot gemak voor inspecteurs. We hebben het waarnemen losgekoppeld van het uitwerken. Praktisch betekent dit, dat je met je telefoon kunt rondlopen en foto’s kunt maken van hetgeen je ziet en je LOGRO waarneming kunt inspreken, die naar tekst wordt omgezet. Je kunt ook de locatie van je waarneming markeren op een plattegrond of foto, die je uiteraard zelf kunt maken. Wanneer je weer achter je bureau zit, gebruik je een laptop of tablet om je waarnemingen te koppelen aan bouwdelen. Vervolgens werk je je bevindingen verder uit naar een conditiemeting met bijbehorende maatregelen en kosten.

Alle soorten inspecties vanaf je mobiele device

De Condor Inspector App ondersteunt RVB-BOEI- en NEN2767-2 conditiemetingen én vragenlijst inspecties. Dit betekent dat je als inspecteur alleen je mobiele telefoon nodig hebt tijdens de inspectie. Houd je handen vrij en gebruik je tijd op locatie voor het doen van specialistische waarnemingen.

Condor, dé inspectie app voor moderne inspecteurs en beheerders

Condor is een vastgoedbeheersysteem voor integraal beheer en onderhoud van vastgoedobjecten. Met Condor verwerk en analyseer je moeiteloos grote hoeveelheden data, over veel locaties en in een kort tijdsbestek. Condor biedt zowel operationele ondersteuning (workflows, inspecteren, meldingen, contractbeheer), tactische ondersteuning (DMJOP’s, Wettelijke verplichtingen) als ondersteuning van regievoeren (real time overzicht, alles in één systeem, automatische rapportages). Condor wordt onder andere ingezet door Rijksvastgoedbedrijf, COA, Van Gogh Museum, Scholengemeenschap Landstede, Qirion, SEIN en WZH.

Demo aanvragen?

Dat kan. We laten je graag zien hoe de Condor Inspector App werkt. Neem contact met ons op om een (virtuele) afspraak te maken.

Meer over over inspecteren met de Condor Inspector App

Lees ook: